Home | Laten we ons even voorstellen ...... | Bruidstaarten / Wedding Cakes | Taarten voor evenementen/magazine | Geboortetaarten / Baby Cakes | Stapel- en 3D taarten / Specialty Cakes | Tips | Werkbeschrijvingen / How to .... | Recepten | Schema's | Overzicht spuitmondjes | In de media.... | Links

  TIPS FELICITAARTJES 

 

 Bereiden van het beslag:

Voor het maken van een taart gebruiken wij eigenlijk altijd biscuitmix. Dit is een mix die zonder boter gebruikt wordt en erg luchtig is. Cake maakt de taart vaak erg machtig. We gebruiken zelf de biscuitmix van Soezie, te verkrijgen bij o.a. de Welkoop. Uiteraard kan je ook zelf de mix maken, het recept staat vermeld onder het hoofdstukje recepten.

 

 

 

 

Na het bakken een kuil in de taart:

 

Waarschijnlijk is de taart nog niet gaar, mogelijke oplossingen zijn;

 

Na het bakken een bult met soms een scheur op de taart:

Dit kan komen omdat de taart te snel rijst en te snel dichtschroeit waardoor de bovenkant gaat scheuren bij het rijzen, mogelijke oplossingen;

 

Het vullen van je taart:

 

Het bekleden van je taart:

We gebruiken zelf eigenlijk altijd marsepein omdat dat iets minder zoet is dan fondant. Ook is het iets soepeler dan fondant. Fondant gebruiken we alleen als we wit nodig hebben, want echt wit krijg je marsepein nl. niet.

 

Een puzzelplaatje maken en het versieren van je taart:

 

Houdbaarheid:

 

DigiStats - Website statistieken
Laatste wijziging op: 11-01-2010 22:34